Συνάντηση για τα προβλήματα των Αστυνομικών

Με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων συναντήθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα.

Κατά την συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα , τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων με κυρίαρχο το ζήτημα της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου  στον Νομό μας.

«Τονίσαμε την  ανάγκη στήριξης της αποστολής μας τόσο με την θεσμική θωράκιση μας από πλευράς της πολιτείας όσο και με την ενίσχυση μας  με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό   με απώτερο  στόχο την διασφάλιση  του έννομου αγαθού της  ασφάλειας του πολίτη», σημειώνει η Ένωση σε ανακοίνωσή της.

  Συζητήθηκαν επίσης, το ζήτημα της θεσμοθέτησης του επικινδύνου της εργασίας, η θέσπιση ενός νέου και δίκαιου μισθολογίου το οποίο θα διορθώνει τις αδικίες του υπάρχοντος και η επίσπευση των διαδικασιών απόδοσης  των κατασχεμένων οχημάτων στις υπηρεσίες μας .

   Η κ. Κεφάλα  λαμβάνοντας υπόψη όσα της επισημάνθηκαν, δεσμεύτηκε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της,  θα προωθήσει αυτά τα ζητήματα και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ