Προσκήνιο, παρασκήνιο της επίσκεψης Μιχελάκη

MIXELAKHS_G1Προσκήνιο και παρασκήνιο της επίσκεψης του Γιάννη Μιχελάκη στην Ήπειρο έχει ένα κοινό σημείο. Το κοινό σημείο είναι το άνοιγμα της προεκλογικής περιόδου με την επίσκεψη αυτή και η απουσία ουσιαστικής είδησης.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας και στις τέσσερις συνεντεύξεις τύπου που έδωσε ουσιαστικά επανέλαβε τα ίδια, ενώ και στις τέσσερις πρωτεύουσες της Ηπείρου άκουσε πολλά και κατάλαβε ακόμη περισσότερα.

Μία ατελείωτη γκρίνια στη Θεσπρωτία για τις υποψηφιότητες, φτώχια στην Πρέβεζα, μέτρια πράγματα στην Άρτα και κάτω του μετρίου και βιαστικά στα Γιάννινα.

Στην Πρέβεζα ηχηρές απουσίες ήταν αυτές του αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου που απουσίαζε σε έκθεση στην Ιταλία και των Περιφερειακών Συμβούλων Μιχάλη Σπυρέλη και Φάνη Μικρούλη. Η Νέα Δημοκρατία αναζητά εναγωνίως γυναίκα για το ψηφοδέλτιο με το όνομα της κ. Τάτση να είναι αυτό που ακούγεται το τελευταίο διάστημα.

Στην Άρτα σε δυσχερή θέση βρέθηκε ο βουλευτής Κώστας Παπασιώζος ο οποίος ουσιαστικά ήταν απομονωμένος από όλους μετά τις πολιτικά πήγαινε έλα του τελευταίου διαστήματος.

Παρόντες ήταν όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο του κόμματος, λίγοι όμως ακολούθησαν και στο γεύμα καθώς η τιμή που είχε καθοριστεί από τη ΝΟΔΕ (50 ευρώ το άτομο) ήταν εξαιρετικά τσουχτερή!

Στα Γιάννινα η διαδικασία ήταν σύντομη καθώς ο κ. Μιχελάκης ήθελε να προλάβει τη μεσημεριανή πτήση της Κυριακής. Έτσι λίγα άκουσε, πολλά κατάλαβε.

Παρόντες όλοι οι υποψήφιοι του κόμματος πλην της Άννας Ασημακοπούλου, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί.

Στην συνέντευξη τύπου, πέραν του κ. Μιχελάκη τοποθετήθηκαν και οι δύο βουλευτές του Νομού με τον κ. Κώστα Τασούλα να αναφέρεται σε γενικότερα πολιτικά ζητήματα και τον Σταύρο Καλογιάννη να επικεντρώνει κυρίως στον τομέα των έργων.

Κατά τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ο κ. Μιχάλης Μπίγγος υποστήριξε ότι οι βουλευτές είναι απόντες από το Νομό και όπως ήταν αναμενόμενο η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε και αμηχανία και αναστάτωση. Απάντηση έδωσε ο κ. Σταύρος Καλογιάννης και σε λίγο μπήκε τελεία και παύλα στη συνεδρίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ