Κάτοικοι Μάτσικα εναντίον Θ. Μανταλόβα για τα όρια της λίμνης

limni panoramiki

Την αντίδραση της Επιτροπής Κατοίκων του Μάτσικα προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων για την λίμνη και την οριοθέτησή της. Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή την συνάντηση με τα στελέχη της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Ηπείρου.

Η Επιτροπή Κατοίκων του Μάτσικα, με ανακοίνωση που έφτασε στα μέσα ενημέρωσης, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή της, διαπιστώνοντας πως ακόμη και σήμερα, υπάρχουν υποψήφιοι βουλευτές, που αντί να σιωπούν, προσπαθούν να βγουν και από πάνω…

«Η ανακοίνωση υποψήφιου βουλευτή και πρώην αντιδημάρχου μόνο οργή μας προκαλεί, καθώς ο άνθρωπος που φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης διαχρονικά για τη μη υλοποίηση του έργου του πεζόδρομου – ποδηλατόδρομου από την πλ. Μαβίλη μέχρι το Πέραμα, ο άνθρωπος που «πολέμησε» ένα αναπτυξιακό έργο για την περιοχή μας, αγνοώντας επιδεικτικά και για χρόνια τις θέσεις των κατοίκων, σήμερα έχει το θράσος να μιλά για το μείζον ζήτημα της οριοθέτησης της λίμνης και να αφήνει αιχμές για τις περιουσίες μας και την αξιοποίησή τους.

Είτε αρέσει, είτε όχι στον πρώην αντιδήμαρχο και νυν υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Μανταλόβα, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί τόσο για την προστασία των περιουσιών μας, όσο και για να γίνει το μεγάλο έργο του ποδηλατόδρομου – πεζόδρομου. Αναρωτιόμαστε δε, αν οι απόψεις αυτές εκφράζουν και άλλους υποψηφίους βουλευτές. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι πλέον ανεπιθύμητος στην περιοχή του Μάτσικα… θα του προτείναμε δε, την επόμενη φορά, να κατέλθει  υποψήφιος στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καρδίτσα. Ίσως εκεί να φανεί  περισσότερο χρήσιμος….» αναφέρουν στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ