Ευρεία σύσκεψη στη Θεσπρωτία για τον κορωνοϊό

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και την υφιστάμενη κατάσταση σε σχέση με τον κορωνοιό  πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Θεσπρωτίας  Θωμά Πιτούλη, του Αντιπροέδρου του ΕΟΔΥ κ. Παναγιωτακόπουλου   και του Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Νικόπουλου,  καθώς επίσης και των τοπικών  εκπροσώπων όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Από τους αρμόδιους υπαλλήλους του ΕΟΔΥ έγινε  λεπτομερής ενημέρωση τόσο για τα χαρακτηριστικά της επιδημίας ,  όπως η γεωγραφική διασπορά της , τα συμπτώματα , η μετάδοση , τα μέτρα προφύλαξης η διαχείριση περιστατικών κ.λπ.

Μετά την ενημέρωση οι αρμόδιοι του ΕΟΔΥ απάντησαν σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των εμπλεκομένων φορέων και έδωσαν χρήσιμες κατά περίπτωση οδηγίες.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ  συνέστησε ψυχραιμία διαβεβαιώνοντας ότι υπάρχει ήδη αυξημένη ετοιμότητα στις Δυτικές πύλες εισόδου,  η ενημέρωση είναι συνεχής  και σταθμίζοντας και αξιολογώντας τα δεδομένα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για ενίσχυση της πρόληψης με επιπλέον μέτρα εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ