Έτοιμη η πλατφόρμα, που θα βλέπετε τα αποτελέσματα των εκλογών

ekloges-kalpi

Οι εκλογές πλησιάζουν και η Singular Logic έδωσε στο υπουργείο Εσωτερικών την πλατφόρμα όπου θα αναρτώνται σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας 2023 στις 21 Μαΐου.

Στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ έχει ήδη «ανοίξει» ο χάρτης, πάνω στον οποίο θα μπορείτε να βλέπετε πώς διαμορφώνεται το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να δείτε LIVE τα αποτελέσματα των εκλογών 2023, ΕΔΩ.

Η Singular Logic ανακοίνωσε πως σε αυτή την εκλογική μάχη, θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών 2023, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά. Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή Δημήτρη Μπακάκο, ενδεχομένως στις 21:30 να μην χρειαστεί ούτε καν εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος. Υπενθυμίζεται ότι η Singular Logic έχει αναλάβει το έργο της συλλογής των εκλογικών αποτελεσμάτων.

«Με τις συσκευές που θα έχουν όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, θα στέλνουν τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα και θα μεταδίδονται σε ένα εσωτερικό κύκλωμα, στο οποίο είναι ενταγμένοι το ΥΠΕΣ και οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι πολίτες θα τα παρακολουθούν με καθυστέρηση μόλις τριών λεπτών από την αποστολή τους», είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Μπακάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ