Επιδρομή στα σούπερ μάρκετ..

Τα σούπερ μάρκετ δεν κλείνουν.. Οι διαβεβαιώσεις από στελέχη της κυβέρνησης ότι θα είναι ανοιχτά και τις επόμενες ημέρες έρχονται η μία μετά την άλλη σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η επιδρομή των τελευταίων ωρών!

Οι καταναλωτές σπεύδουν στα καταστήματα για να ψωνίσουν και να στοκάρουν προϊόντα, τη στιγμή που ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης έχει δηλώσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η αγορά δεν αδειάζει, υπάρχει επάρκεια».

Και μετά την σύσκεψη που έγινε το Σάββατο στο Μαξίμου επισημάνθηκε ότι τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά για την ομαλή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε εκτίμηση της εφαρμογής από τους πολίτες, των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, και τονίστηκε η ανάγκη για περαιτέρω ενημέρωση τους, ώστε να αποφεύγουν το συνωστισμό και να τηρούν τις αποστάσεις σε χώρους, των οποίων δεν έχει διακοπεί η λειτουργία όπως τα super markets και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που πρέπει να λειτουργούν με το 50% των επιβατών.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ξεκίνησαν οι ουρές στα ταμεία μικρών και μεγάλων σούπερ μάρκετ. Καταναλωτές γεμίζουν τα καρότσια τους κυρίως με χαρτί υγείας, χλωρίνες, καθαριστικά, γάλατα αλλά και φαγητά μακράς διάρκειας, όπως όσπρια, ζυμαρικά και αλεύρι.

Στα ταμεία παρατηρούνται ουρές, ενώ το προσωπικό των επιχειρήσεων προσπαθεί να εξυπηρετήσει όλους τους καταναλωτές οι οποίοι εφοδιάζονται για να μείνουν στο σπίτι τους τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ