Ένωση Αστυνομικών: Ψευδείς οι καταγγελίες για άσκηση βίας

igoumenitsa vradi

«Οι ανακοινώσεις περί «απρόκλητης αστυνομικής βίας» από συναδέλφους μας, κατά την πραγματοποίηση ελέγχου την Κυριακή 09/05/2021 και ώρα 00:20’  έναντι της παιδικής χαράς Ηγουμενίτσα, όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά γεγονότα αλλά και δυσφημούν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες το ήθος και το έργο των συναδέλφων μας».

Αυτό επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας με αφορμή σχετικές ανακοινώσεις- καταγγελίες που είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες.

Η Ένωση Αστυνομικών σημειώνει ότι τους τελευταίους 15 μήνες οι ίδιοι έχουν επιφορτιστεί με τους ελέγχους τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Όλο αυτό το διάστημα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτουν, διενεργήθηκαν στη Θεσπρωτία διακόσιες χιλιάδες 200.000 αστυνομικοί έλεγχοι για το περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, δίχως να σημειωθεί το παραμικρό και ενεργώντας πάντα με αίσθηση του καθήκοντος αλλά, ταυτόχρονα με κατανόηση στις ιδιαιτερότητες των συνθηκών.

«Αυτή η προσπάθεια, αυτό το δύσκολο έργο αναγνωρίζεται από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό και μάς αποδίδουν τα εύσημα για το έργο μας.

            Αυτή την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη που με καθημερινό αγώνα κερδίζουμε από τους συμπολίτες μας, δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν! Σε κανένα συμφέρον που για λόγους πολιτικής εκμετάλλευσης διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και επιχειρεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη διαδίδοντας ανακρίβειες και υπερβολές!

   Οι συμπολίτες μας  γνωρίζουν, γνωρίζουν τι έχουμε πράξει όλο αυτό το καιρό και μας επιβραβεύουν με τον καλό τους λόγο δίνοντάς μας το κουράγιο που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε.

 Δείχνουν με τη στάση τους ότι είμαστε δίπλα τους και όχι απέναντί τους, όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι. 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!!!

   Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας δηλώνουμε ξεκάθαρα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα σταθούμε δίπλα στον σκληρά δοκιμαζόμενο Έλληνα αστυνομικό, προβαίνοντας σε όλα τα νόμιμα μέσα, για να μην είναι μονίμως ο «δακτυλοδεικτούμενος», ο «αποδιοπομπαίος τράγος» και έρμαιο των fake news.

Αυτοί που καταγγέλλουν «όξυνση και διχασμό», μήπως τα προκαλούν οι ίδιοι με τις δηλώσεις τους;

  Πώς θα αντικρίσουν αύριο τον Θεσπρωτό αστυνομικό, μετά τα όσα ψευδή καταγγέλλουν;» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ