Έκκληση στους απόδημους… «Μην έρχεστε»

Σε… τάση των ημερών τείνει να μετατραπεί η εγκατάλειψη των πόλεων και η επιστροφή στα χωριά.

Το θέμα δείχνει να προβληματίζει την κυβέρνηση καθώς καταγράφονται καθημερινά πλήθος περιπτώσεων οικογενειών που αφήνουν τα σπίτια τους, ειδικά στην Αθήνα, αναζητώντας καταφύγιο είτε στα εξοχικά τους, είτε στα πατρικά.

Από τον ορεινό δήμο Γεωργίου Καραισκάκη, ο Δήμαρχος της περιοχής Περικλής Μίγδος, μέσω των κοινωνικών δικτύων απευθύνεται στους απόδημους συμπατριώτες του.

Κάνει έκκληση να μην επιστρέψουν στα χωριά καθώς όπως ο καθένας καταλαβαίνει υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορωνοιού και τους διαβεβαιώνει ότι οι δικοί τους άνθρωποι, ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία θα έχουν την απαραίτητη φροντίδα.

«Φίλοι συνδημότες που ζείτε στην Αθήνα και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.

Απευθύνομαι σε εσάς πού λαχταράμε και λαχταράτε να ρθείτε το Πάσχα , το Καλοκαίρι , τα Χριστούγεννα αλλά και πιο συχνά αν ήταν δυνατόν στο Δήμο μας να γεμίσουν χαρά και χαμόγελα τα σπίτια και οι γειτονιές κάθε χωριού μας !

Εμπιστευθείτε μας και στηριχθείτε σε εμάς για την παροχή βοήθειας και στήριξης των δικών σας εδώ αγαπημένων ανθρώπων !

Κάνω έκκληση και σας παρακαλώ να σεβαστείτε και να ακολουθήσετε την συμβουλή ” Μένουμε Σπίτι ” και μόνο για πολύ σοβαρό λόγο να επιλέξετε τον ερχομό σας στο χωριό.

Οι μεγάλες ηλικίες και οι ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας θα σας ευγνωμονούν και στο πέρασμα των δυσκολιών μοναδική εκδήλωση αγάπης και αμέτρητες αγκαλιές θα σας περιμένουν !

Με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης και με στενάχωρη διάθεση γνωρίζοντας την αξία της σχέσης γονιού και παιδιού σας απευθύνω αυτή την έκκληση !»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ