Δωρεά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

dorea_panoso1

Μεγάλες ποσότητες αναλώσιμων υλικών παραδόθηκαν στο Πανεπιστημιακών Νοσοκομείο Ιωαννίνων, δωρεά από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox ChristianCharities (IOCC) και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή».

Τα υλικά, 7,5 τόνοι συνολικά στάλθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και περιείχαν σύριγγες, γάντια, γάζες, επιδέσμους και εκατοντάδες άλλα είδη ευρείας και εξειδικευμένης νοσοκομειακής χρήσης.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • dorea panoso1

Η παράδοση – παραλαβή του κοντέινερ πραγματοποιήθηκε από τον Υποδιοικητή της 6ης ΔΥΠΕ κ. Ιωάννη Νικόπουλο, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Κων. Χολέβα και από μέρους των δωρητών παρόντες ήταν η κ. Δέσποινα Κατσιβελάκη και ο κ. Πάνος Κατσαμπάνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ἰωαννίνων Μάξιμος που ήταν παρών στην παράδοση του υλικού εξήρε με θερμά λόγια την προσφορά του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού (IOCC) και της «Αποστολής», ευχαριστώντας ιδιαιτέρως τους δωρητές, επεσήμανε την ιδιαίτερη χρησιμότητα της δωρεάς αυτής και ευχήθηκε να βρεθούν μιμητές της ανθρωπιστικής αυτής πράξεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ