Άσυλο Ανιάτων: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος, ευχαριστίες της διοίκησης

asilo giannina

Στα 15 ανέρχονται τα κρούσματα στο Άσυλο Ανιάτων Ιωαννίνων με την συντριπτική πλειοψηφία να πρόκειται για ωφελούμενους της δομής, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Οι δειγματοληψίες, όπως ενημερώνει η Διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου, ολοκληρώθηκαν και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά πλην ενός που περιλαμβάνεται στον αριθμό αυτών που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για το Νομό Ιωαννίνων το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι έλεγχοι, τονίζεται, θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα ενώ υπογραμμίζεται η αξία της πιστής τήρησης των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου ελέγχου η διοίκηση του Ιδρύματος απευθύνει ευχαριστίες στους δύο διοικητές των νοσοκομείων Νίκο Κατσακιώρη και Σπύρο Δερδεμέζη, στον Καθηγητή Παθολογίας Χαράλαμπο Μηλιώνη, στον Διευθυντή των ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Αθανάσιο Κιτσάκο, τον επιστημονικά υπεύθυνο του Χατζηκώστα Γεράσιμο Μπαξεβάνο, στην Καθηγήτρια Μικροβιολογίας και Διευθύντρια στο Εργαστήρι Μικροβιολογίας Κωνσταντίνα Γκαρτζονίκα, στην Περιφέρεια Ηπείρου και την αντιπεριφερειάρχη Αγνή Νάκου, στον ΕΟΔΥ και την συντονίστρια των ΚΟΜΥ Αλίκη Πανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ