Ζίτσα: Ο Ε. Πάκος αποσύρεται κι απαντά

Την απάντηση του στον επικεφαλής της παράταξης του, στο Δήμο Ζίτσας δίνει με γραπτή του δήλωση ο Ευάγγελος Πάκος.

Ο Ευάγγελος Πάκος δέχθηκε την σφοδρή επίθεση από τον επικεφαλής του και ο ίδιος τώρα σημειώνει ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον του καθώς χαρακτηρίζει συκοφαντικούς και κατάπτυστους τους ισχυρισμούς του. (Δείτε εδώ την ανακοίνωση).

«Στη ζωή μου δεν πορεύτηκα ποτέ με γνώμονα την ιδιοτέλεια, τόσο ως εν ενεργεία αστυνομικός αλλά και ως ενεργός πολίτης. Η προσφορά προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο όριζε τον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς μου στο Δήμο Ζίτσας που εδώ και 25 χρόνια διαμένω», αναφέρει.

Και στη δήλωσή του σημειώνει:

«Ασχολήθηκε πολλές φορές με τα κοινά χωρίς καμιά απαίτηση ή προσωπική στρατηγική. Σ’ αυτές τις εκλογές έδωσα μάχη εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον ώστε ο συνδυασμός να καταρτίσει ψηφοδέλτιο θεωρώντας ότι θα εκφράσουμε το διαφορετικό και θα γίνουμε η δύναμη ευθύνης για την περιοχή και τους πολίτες της. Δυστυχώς όμως στην πορεία οι ενέργειες της ηγεσίας του συνδυασμού δεν ήταν σε αντιστοιχία με τις προγραμματικές εξαγγελίες και κυρίως δεν ήταν κοντά στη δική μου λογική. Δεν αποσύρθηκα από το συνδυασμό ενώ μπορούσα ώστε να μην κατηγορηθώ ως διασπαστής. Δηλώνω όμως σε όλους όσους επιθυμούσαν να με τιμήσουν με την ψήφο τους ελεύθερα να επιλέξουν άλλα πρόσωπα. Εγώ δεν συμμετέχω πλέον ενεργά στον εκλογικό αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στο συνδυασμό. Δηλώνω όμως ότι για όσα κατάπτυστα γράφτηκαν εναντίον μου επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα που έχω».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ