Ζητά τις έδρες πίσω και ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

kaselakis arta

Στη γραμμή που έδωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης κινείται η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι λίγες ώρες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα επιτίθεται στους «διασπαστές» και ζητά πίσω τις βουλευτικές έδρες φωτογραφίζοντας ουσιαστικά και την περίπτωση της Μερόπης Τζούφη.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ικανοποιητικό το αποτέλεσμα στο Νομό καθώς  το 17,61% είναι το όγδοο  καλύτερο σε πανελλαδικό επίπεδο.

«Παρά την σημαντική και πρωτόγνωρη αποχή για την οποία ευθύνεται πρώτιστα η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκράτησε τις δυνάμεις του και αναδείχθηκε δεύτερος πανελλαδικά, μειώνοντας κατά 10 μονάδες τη διαφορά από τη ΝΔ, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που λίγους μήνες πριν τον κατέτασσαν στη τρίτη θέση.

Παράλληλα οι ψηφοφόροι και του Νομού, όχι μόνο δεν επιβράβευσαν αλλά αντίθετα καταδίκασαν απερίφραστα το ψηφοδέλτιο των διασπαστών του Νοεμβρίου και δεν τους έδωσαν πολιτική νομιμοποίηση για τις 11 έδρες που στέρησαν από το κόμμα μας στο Κοινοβούλιο. Οφείλουν λοιπόν να παραδώσουν πίσω τις έδρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον Προεδρό μας Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη μας , ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο , προστατεύοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και να αναδείξει στην Ευρωβουλή όλα τα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ