Υποβρύχια η κοπή πίτας

ipovrixia_kopi1

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην θαλάσσια περιοχή του Καναλίου Πρέβεζας. Η κοπή πραγματοποιήθηκε υποβρυχίως από μέλη της Ομάδας Υγρού Στοιχείου της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της ΛΕΚ .

Μετά την υποβρύχια κοπή της πίτας, πραγματοποιήθηκε και κοπή για τα μέλη της ΛΕΚ και τους φίλους της σε καφέ της περιοχής.

Τυχεροί ήταν για την υποβρύχια ο ομαδάρχης της Ομάδας Υγρού Στοιχείου της ΛΕΚ Διγώνης Νικόλαος ενώ το δεύτερο φλουρί έπεσε σε εργαζόμενο του καφέ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Δαρδαμάνης Ιωάννης και ο πρώτος πρόεδρος της ΛΕΚ  δικηγόρος κος Κωνσταντίνος Τούσης καθώς και μέλη και φίλοι της ΛΕΚ ..

Ο πρόεδρος της ΛΕΚ  Βασίλειος Ράπτης ευχήθηκε σε όλους Καλή χρονιά με Υγεία και δύναμη και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία…

Η ΛΕΚ αφιερώνει τις δράσεις για το 2020 στην προστασία που περιβάλλοντος , του υδάτινου τομέα αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιά της πατρίδος μας με εκδηλώσεις προστασίας και καθαρισμών μνημείων και λιμανιών και αλιευτικών καταφυγίων..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ