Υποβιβασμός, επεισόδια στο γήπεδο και προσαγωγές από την αστυνομία

EPEISPAS1

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσία του στην μεγάλη κατηγορία ο ΠΑΣ υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική. Ο επίλογος γράφτηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο σημαδεύτηκε από δύο διακοπές, επεισόδια και ένταση μέσα κι έξω από το γήπεδο. Οι φίλαθλοι της Γιαννιώτικης ομάδας και κυρίως οι οργανωμένοι ξέσπασαν. Αρχικά με συνθήματα κατά της διοίκησης του Χρηστοβασίλη αλλά και ανθρώπων του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια με καπνογόνα που έπεσαν κοντά στην εστία του Πασχαλάκη. Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι ωσότου καθαρίσει η ατμόσφαιρα αλλά υπήρξε και συνέχεια.

Αφού έγινε το 2-0 πολλοί φίλαθλοι άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο. Ορισμένοι από τους οργανωμένους όμως είχαν αψιμαχίες με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Το παιχνίδι διακόπηκε αλλά για λίγο και οι αψιμαχίες συνεχίστηκαν στις κερκίδες και μετά το σφύριγμα της λήξης έξω από το γήπεδο.

Ένταση υπήρξε όταν φίλαθλοι επιχείρησαν να εισέλθουν στα αποδυτήρια ενώ αρκετές είναι και οι ζημιές που έχουν προκληθεί καθώς πλήθος καθισμάτων του γηπέδου εκτοξεύτηκαν προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές ατόμων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συλλήψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ