Υπουργικά εύσημα στο Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

astiko_karamanlis1

Τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που έχει δημιουργήσει το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και τον σταθμό φυσικού αερίου, τον μοναδικό στην περιοχή επισκέφθηκε ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Τον Υπουργό συνόδευε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και οι βουλευτές Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία Κεφάλα ενώ τον ενημέρωσε διεξοδικά για την δραστηριότητα που έχει αναπτυχθεί ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στέφανος Μουστακλής.

Ειδική μνεία έκανε στο σταθμό φυσικού αερίου που ανεφοδιάζει τόσο λεωφορεία όσο και ΙΧ, δίνοντας φτηνή και πιο οικολογική ενέργεια.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • astiko karamanlis1

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • astiko karamanlis2

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • astiko karamanlis3

Ο Υπουργός εξήρε το έργο που έχει γίνει από το αστικό ΚΤΕΛ, σημειώνοντας ότι οι εγκαταστάσεις αποτελούν πρότυπο που πρέπει να το μιμηθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

«Έχουμε δύο λεωφορεία που λειτουργούν με φυσικό αέριο και αυτό μας δίνει το έναυσμα στο υπουργείο για να δούμε κατά πόσο μπορούμε να στηρίξουμε τέτοιου είδους προσπάθειες. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες για μία κλιματικά ουδέτερη Ευρώπη και πριν φτάσουμε στο στόχο να έχουμε ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές και αυτή που έγινε εδώ στο Αστικό ΚΤΕΛ, είναι στο σωστό δρόμο», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Καραμανλής δίνοντας δημόσια συγχαρητήρια στη διοίκηση του Αστικού.

Ο Στέφανος Μουστακλής τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη καθώς είχε την δυνατότητα να δει από κοντά την δουλειά που γίνεται. «Θα πάμε ακόμη καλύτερα, θα πάμε ακόμη πιο μπροστά και θα γίνουν ακόμη καλύτερα και περισσότερα», τόνισε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ