Ύποπτα παιχνίδια με τον τουρισμό στη Θεσπρωτία

sybotaΟι εποχές είναι δύσκολες. Και είναι ακόμη πιο δύσκολες για τους επιχειρηματίες που περιμένουν να πάρουν μια βαθιά ανάσα στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Ως εκ τούτου όταν επιχειρείται να δημιουργούνται εντυπώσεις εκεί όπου δεν υπάρχουν είναι το λιγότερο ανεύθυνο. Κάτι τέτοιο επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες να γίνει με θύματα εκατοντάδες επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου στη Θεσπρωτία.

 

Από τον αντιπεριφερειάρχη δόθηκε στη δημοσιότητα μία ανακοίνωση για το αυτονόητο. Ότι δηλαδή απαγορεύεται το κολύμπι στο λιμάνι της Ηγουμενίτσα, στις εκβολές του Καλαμά και στη Γωνιά. Ό,τι δηλαδή ίσχυε κάθε χρόνο!

Πηχυαίοι τίτλοι και δημοσιεύματα, σε διαδικτυακά μέσα, ότι οι παραλίες της Θεσπρωτίας είναι μολυσμένες, ότι οι τουρίστες την εγκαταλείπουν και προτιμούν την Αλβανία είναι περίεργα και ύποπτα.

Ειδικά όταν στηρίζονται μόνο στη φαντασία και στα σενάρια που αυτή καλλιεργεί εν μέσω του θέρους…. Μόνο που τα δικά τους σενάρια, πλήρως αβάσιμα και χωρίς να έχουν επαφή με την πραγματικότητα, κινδυνεύει να τα πληρώσει ακριβά η Ήπειρο.

Λίγο υπευθυνότητα λοιπόν δεν βλάπει!

Εκτός αν κάποιοι έχουν θέσει πράγματι ως στόχο να εξυπηρετήσουν τα τουριστικά συμφέροντα της Αλβανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ