Υποψήφιος με τη Ντόρα

papageorgioy gΛίστες με ονόματα υποψήφιων βουλευτών για τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας, δημοσίευσε ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Ντόρα Μπακογιάννη εδώ και μήνες όργωσε την Επικράτεια προκειμένου να εντοπίσει νέα, άφθαρτα, δημιουργικά πρόσωπα, με μακρά επαγγελματική μεν αλλά ουχί κομματική διαδρομή. Η επιλογή των προσώπων έγινε με γνώμονα την επαγγελματική εμπειρία, τη δημιουργική διάθεση και ανάγκη προσφοράς, την παραγωγική αντίληψη για μια «ανατροπή στην πράξη, όπως την οραματίζεται η ΔΗΣΥ» επισημαίνουν οι συνεργάτες της.

Στην Άρτα σύμφωνα με δημοσιεύματα κατέρχεται ο πρώην βουλευτής –και υφυπουργός υγείας στην κυβέρνηση Καραμανλή- κ. Γιώργος Παπαγεωργίου.

Επίσης στην Άρτα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα είναι υποψήφιος βουλευτής και ο γνωστός δικηγόρος, κ. Δημήτρης Σκανδάλης.

Γνωστά ονόματα, κατέρχονται με τη ΔΗΣΥ και στα Γιάννενα, αλλά και στην Πρέβεζα.

Αναλυτικά υποψήφιοι φέρονται:

-ΑΡΤΑ: Παπαγεωργίου Γιώργος Ιατρός – πρώην υπουργός (στενός φίλος του Γ. Σουφλιά), Σκανδάλης Δημήτρης Δικηγόρος.

-ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Γερασιμίδης Νικόλαος Εκπαιδευτικός, πρώην υποψήφιος βουλευτής, μέλος Π.Σ. της Συμμαχίας, Δεβελέγκας Ιωάννης Υποστράτηγος ε.α., Κοντός Δήμος Ελ. Επαγγελματίας, Τσάγκας Μιχάλης Λογιστής, Τύρου Αναστασία Ιστορικός τέχνης.

-ΠΡΕΒΕΖΑ: Ζέρβα Βάνα Δικηγόρος, Ματσίρας Χρήστος Ιατρός.

Να σημειωθεί ότι δε γίνεται καμία αναφορά σε ονόματα για το Νομό Θεσπρωτίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ