Υπογραφές για το Τμήμα Λογιστικής

preveza logistiki

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαδικτυακά, η συγκέντρωση υπογραφών με αίτημα την παραμονή του Τμήματος Λογιστικής στην Πρέβεζα. (Υπογραφές ΕΔΩ).

Όπως σημειώνεται το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής έχει παρουσία 23 ετών στην Πρέβεζα, προερχόμενο από τη συνένωση των Τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Έχει αναδείξει χιλιάδες πτυχιούχους, έχει αναπτύξει ένα πετυχημένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα και είχε φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα αναγνώρισης και αξιολόγησης.

«Εμείς οι απόφοιτοι του Τμήματος, καθώς και οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, οι εν ενεργεία φοιτητές του, οι παλιοί συμβασιούχοι-ωρομίσθιοι Καθηγητές του, οι φίλοι του Τμήματος, κάτοικοι της Πρέβεζας αλλά και όλης της χώρας, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την επιπόλαιη και απαράδεκτη απόφαση όσων Καθηγητών Ψήφισαν να μεταφερθεί το Τμήμα στα Ιωάννινα και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ την αδιαπραγμάτευτη ΠΑΡΑΜΟΝΗ του Τμήματος στην ΠΡΕΒΕΖΑ αλλά και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη δημιουργία ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΣ Τμήματος στην ΠΡΕΒΕΖΑ, με την πρόσληψη Καθηγητών που θα μένουν μόνιμα στην πόλη, ώστε να αναδειχθεί η Πρέβεζα ως Πανεπιστημιούπολη των Οικονομικών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων», σημειώνεται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ