Υπέροχες στιγμές στα μονοπάτια του Αράχθου

dafnoula-monopatia1

Παρά τα τερτίπια του καιρού ένα γεμάτο διήμερο στην χαράδρα του Αράχθου ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Αγγελοπουλικό, χαρακτηρίζει το τοπίο και το σκηνικό ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δαφνούλας Βασίλης Τσιάβος και δίνει την εξήγηση: βροχή , αντάρα -ομίχλη, φαναράκια , χαμηλός φωτισμός και στο βάθος το κόκκινο ολοστρόγγυλο φεγγάρι.

Μέσα σ’ αυτό το σκηνικό οι θεατές απόλαυσαν δύο υπέροχες μουσικές βραδιές.

Ο Κοσμάς , ο Οδυσσέας,η Χαριτίνη και ο Αλέκος ταξίδεψαν όλους με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια και το σίγουρο είναι ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί.

Η οικογένεια Σταύρου (Γιάννης, Ανθή, Αλέξανδρος, Νατάσα, Δημήτρης), ο Παύλος και ο Κώστας πρόσφεραν μια υπέροχη λαϊκή μουσική βραδιά.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • dafnoula monopatia1

To 14 TFG Pirros, αγώνες ορεινής τοξοβολίας, με συμμετοχή 50 αθλητών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ,σε μια νέα διαδρομή ξεκινώντας από την πλατεία του χωριού,περνώντας μέσα από το δάσος και καταλήγοντας στον χώρο της εκδήλωσης ενθουσιάζοντας τους πάντες.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη,τον Μηνά και τον Παύλο για την όλη οργάνωση του αγώνα.

Η Τοπική Κοινότητα ευχαριστεί τους Σαμαρείτες που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους,το κατάστημα SEPHORA ιδιαίτερα τον διευθυντή τον Ηλία Λάζο για τα δώρα των αθλητών και των επισκεπτών και τον Βασίλη με τον Δημοσθένη Πατερούση για την φωτογραφική κάλυψη.

Η οικονομική συνδρομή του Δήμου Ιωαννιτών ,του Πνευματικού Κέντρου και της Περιφέρειας Ηπείρου είναι σημαντική και παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μια άρτια και ολοκληρωμένη εκδήλωση, ώστε να αναδείξουμε την χαράδρα του Αράχθου και τα μονοπάτια που οδηγούν σε πέτρινους οικισμούς ξηρολιθιάς.

“Ελπίζω η τρέλα που διακατέχει όλους όσους βοήθησαν να γίνει η εκδήλωση (και είναι πολλοί ) να είναι αστείρευτη και να δώσουμε όλοι μαζί ραντεβού για του χρόνου, μάλλον τον πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου”, σημειώνει ο πρόεδρος της Δαφνούλας κ. Τσιάβος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ