Υπάρχει κι αξιοπρέπεια….στην πράξη!

LEYKOBITSΜε μία λιτή δήλωση, που όμως λέει πάρα πολλά, ο Στέλιος Λεύκοβιτς που δεν περιλαμβάνεται τελικά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αποδεικνύει πως υπάρχει αξιοπρέπεια, υπάρχει ήθος και δείχνει τι σημαίνει Πολιτική, τις μέρες της πλήρους απαξίωσής της.
Η δήλωση του κ. Λεύκοβιτς έγινε στην προσωπική του ισττοσελίδα στο Facebook και σίγουρα αποτελεί παρένθεση αισιοδοξίας σε μία εποχή όπου οι πολιτικοί δυσκολεύονται να βρουν λόγια για να πουν στους πολίτες.
Και πέραν αυτού, τα μηνύματα για όσους θέλουν να μικρύνουν τη Νέα Δημοκρατία, είτε βρίσκονται εντός αυτής, είτε εκτός είναι απολύτως σαφή και συγκεκριμένα.
Στη δήλωση αναφέρει: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που με στήριξαν & με στηρίζουν με την παρουσία τους, τα τηλεφωνήματά τους & τις πηγαίες εκδηλώσεις αγάπης.
Η προσπάθεια συνεχίζεται, ο αγώνας τώρα ξεκινάει, η ρήξη με το παρελθόν είναι αμετάκλητη & ο τόπος μας θέλει να κοιτάξει μπροστά. Συμμετέχουμε όλοι στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για την αυτοδυναμία. Δεν υπάρχουν “κομμένοι”, παρά μόνο αγωνιστές.
Απέναντί μας βρίσκονται μόνο εκείνοι που θα προσπαθήσουν να κόψουν την πορεία της Νέας Δημοκρατίας στην αυτοδυναμία & να τη μικρύνουν στα μάτια του κόσμου, που ζητά μεγάλες κοινωνικές επιλογές, γενναίες πολιτικές τομές & αξιοπιστία.
Με θάρρος & αλήθεια θα τα καταφέρουμε.
Είμαι παρών για τον τόπο μου, τα Ιωάννινα & τους συμπολίτες μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ