Χρυσό για τον Γιώργο Κοσμά στο Ping Pong

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γεώργιος Κοσμάς στο Πανελλήνιο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ταταύλα μαζί με την Ομοσπονδία (Ε.Φ.Ο.Επ.Α), στη περιοχή Ελληνικού-Αττικής.

  Από τα πέντε  μέχρι τώρα Πανελλήνια τουρνουά της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που έχουν διεξαχθεί,  ο εν λόγω αθλητής έχει κατακτήσει τα τέσσερα στη κατηγορία Παμπαίδων.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Φίλιππος-Κων/νος Μανούσης κατακτώντας  την 7η θέση, ο οποίος έχει μόνιμη παρουσία στην 8-άδα σε όλες τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, με καλύτερη θέση το χάλκινο μετάλλιο στη Κοζάνη.

Σε συνδυασμό με τις  πολύ καλές εμφανίσεις , που πραγματοποίησε και ο Χρήστος Κοντοδήμας στη κατηγορία των Παίδων (πέτυχε 4 νίκες, 4 ήττες), ο Α. Σ  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων έδειξε την  δυναμική του, η οποία παρουσιάζει σημαντική άνοδο σε κάθε διοργάνωση.

Εξαιρετικό  και απόλυτα επιτυχημένο το εν λόγω τουρνουά με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αφού  οι καλύτεροι αθλητές-τριες από κάθε ηλικιακή κατηγορία έδωσαν το παρόν. Οι  συμμετοχές  έφθασαν τις 237 από όλη την Ελλάδα. Τα σωματεία που έστειλαν αθλητές –τριες τους ήταν  πενήντα εννέα(59).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ