Ξέμεινε από σκευάσματα για τους καρκινοπαθείς το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ

FARMAKA2Τραγικό αλλά συμβαίνει. Το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στα Γιάννινα ξέμεινε συγκεκριμένα σκευάσματα και μάλιστα υψηλού κόστους τα οποία χρειάζονται επειγόντως για τη θεραπεία τους δεκάδες καρκινοπαθείς της περιοχής.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Χρήστος Γρίβας καθώς ήδη έχει σταλεί σχετική επιστολή στον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ με την οποία ζητείται η παρέμβασή του για την επίλυση αυτού, του πολύ σοβαρού προβλήματος.

Από το τοπικό φαρμακείο έχουν γίνει έγκαιρα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια τους όμως το πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και της προμηθεύτριας εταιρίας.

«Συνάδελφοι μας ,που είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ και καθημερινή χρήση των εν λογά σκευασμάτων εδώ και ημέρες δεν τα παίρνουν, με ότι αυτό σημαίνει

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ σας απευθύνει έκκληση, να προβαίνετε άμεσα σε κάθε ενεργεία και προς κάθε κατεύθυνση, για την προμήθεια και αποστολή στο φαρμακείο Ιωαννίνων των απαραιτήτων φαρμάκων, πριν την ύπαρξη δραματικών επιπτώσεων στην υγεία των ασφαλισμένων», σημειώνεται στην επιστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ