Ξέμειναν από καύσιμα, άνιση η μάχη με το έγκλημα

policeΤα ρεπορτάζ του Epiruspost.gr για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, καθώς δεν έχει ούτε καύσιμα για να κινήσει τα περιπολικά, επιβεβαιώνει με μία ανακοίνωση- κραυγή αγωνίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η μάχη των Αστυνομικών της Α.Δ. Ιωαννίνων με το έγκλημα γίνεται πλέον άνιση. Αφού αρχικά οι υπηρεσίες απογυμνώθηκαν στην κυριολεξία εξαιτίας της απόσπασης στον Έβρο 250 αστυνομικών πλέον δίνεται το τελειωτικό χτύπημα στην αστυνόμευση του Νομού μας.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΑΥΝΙ η βενζίνη στερεύει απειλητικά και πολύ σύντομα αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί τα περιπολικά θα ακινητοποιηθούν ενώ οι πολίτες οι οποίοι θα ζητούν την συνδρομή μας θα αναμένουν στο ακουστικό τους ή θα συνδράμουν οι ίδιοι μεταφέροντας καύσιμα σε δοχεία στο σημείο ακινητοποίησης .

Την ίδια σχεδόν ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά το κράτος σπαταλά περίπου 1.300.000 ευρώ για την άρον-άρον μετακίνηση 2.000 αστυνομικών για μια ημέρα στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
« Είναι αδιανόητο ο περιορισμός των λειτουργικών δαπανών της Ελληνικής Αστυνομίας να ξεκινά με την ακινητοποίηση των οχημάτων της ενώ στην ουσία να καταλήγει σε περιορισμό των υπηρεσιών προς τον πολίτη ,σε έλλειμμα αστυνόμευσης και αύξηση της εγκληματικότητας . Η πολιτική ηγεσία και η κυβέρνηση οφείλουν να ιεραρχήσουν σωστά τις ανάγκες της χώρας ξεκινώντας την μείωση των δαπανών από τομείς που αποδεδειγμένα υπάρχει σπατάλη χρημάτων.

Ας ξεκινήσει π.χ. με την υλοποίηση της πρότασής μας για αναδιάρθρωση υπηρεσιών με ταυτόχρονη μεταστέγαση πολλών από αυτές σε ιδιόκτητα κτήρια του δημοσίου .Κάτι τέτοιο θα εξοικονομήσει χρήματα για το δημόσιο καθώς και προσωπικό για τις υπηρεσίες βελτιώνοντας την λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος της κοινωνίας» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ