Ξεκίνησε την προετοιμασία ο ΠΑΣ

PAS_2012Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και με 17 ποδοσφαιριστές παρόντες διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Πανηπειρωτικού η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Νέα πρόσωπα οι Γανωτής από τον Ηρακλή Ψαχνών, ο τερματοφύλακας Μπακόλας επίσης από τον Ηρακλή Ψαχνών, ο Κοροβέσης από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Αυγενίκου από τον Διαγόρα.

Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας συμμετείχαν ακόμη οι Γιάκος, Οικονόμου, Παππάς, Ιωάννου, Μιχαήλ, Ντάσιος, Κεϊτά, Πατσατζόγλου, Πάντος, Βίλα, Λίλα, Γεωργίου και Τζάνης.

Απόντες ήταν οι Ταμπάσης, Τζήμοπουλος, Ντε Βισέντι και ο Φέγκρους του οποίοι η γυναίκα περιμένει παιδί.

Οι Ταμπάσης, Ντε Βισέντι και Φέγκρους όπως και ο Χάρης Κωστάκης αναμένεται να ενσωματωθούν από αύριο στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την πρώτη προπόνηση:

Ξεκίνησε σστο Π.Ε.Α.Κ.Ι. τις προπονήσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΣ, με τον νέο Προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, τον Γυμναστή Θωμά Γιαννιτόπουλο και την συμμετοχή των πρώτων μεταγραφικών του αποκτημάτων (Αυγενικού, Γανωτή, Κοροβέση και Μπακόλα).

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν δικαιολογημένα οι: Fegrouch, De Vincenti και Ταμπάσης.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η επίσημη έναρξη και ο αγιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 07/07/2012 στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή 01/07/2012 και ώρα 09:00 στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Από την Δευτέρα 02/07/2012 θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ