Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

karamanlisarta5Καταγγελίες για μηχανισμούς και παρέες στην Άρτα

Την τελευταία ώρα ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα από τη Συγγρού, στους υποψηφίους που εκδηλώσει πρόθεση συμμετοχής στα ψηφοδέλτια, αλλά τελικά δεν περιλαμβάνονται σε αυτά.

Η ένταση είναι αναπόφευκτη, χωρίς μέχρι στιγμής, να έχει αποσαφηνιστεί η εικόνα για τα γαλάζια ψηφοδέλτια στην Ήπειρο.

Η πρώτη επίσημη αντίδραση πάντως έρχεται από την Άρτα, από τον γιατρό Ευάγγελο Παπαδημητρίου, η υποψηφιότητα του οποίου μέχρι πριν λίγες ημέρες θεωρούνταν δεδομένη.

Ο ίδιος με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα το μεσημέρι, κάνει γνωστό ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του και καταγγέλλει μηχανισμού και παρέες που λειτουργούν στη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Παπαδημητρίου με την ίδια δήλωση αποχαιρετά στην ουσία τη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι δεν έχει πλέον καμία σχέση με το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

«Μετά τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Άρτας, δηλώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Οι παρέες και οι μηχανισμοί έχουν πάλι τον πρώτο λόγο στο κόμμα, το οποίο υπηρέτησα για 35 χρόνια. Δηλώνω πλέον κατηγορηματικά και με πόνο ψυχής ότι δεν έχω πλέον καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Παπαδημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ