Ξεκινά το συνέδριο Νέων Αγροτών

BELTIOSHS

BELTIOSHS

Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών σχεδιάστηκε από την ΠΕΝΑ και την Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας να είναι ένας «ύμνος», μία αναγνώριση στους πραγματικούς πρωταγωνιστές παραγωγής πραγματικού πλούτου στη σύγχρονη Ελλάδα. Έχουν κληθεί Νέοι Αγρότες να παρουσιάσουν πετυχημένες ιστορίες, ασυνήθιστες-καινοτόμες, για την σύγχρονη Ελλάδα.

Από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου στο Ελατοχώρι Κατερίνης, πάνω στο «μπαλκόνι των Μουσών», με θέα τον Όλυμπο και την απέραντη ακτογραμμή της Πιερίας, οι Νέοι Αγρότες θα παρουσιάσουν πραγματικές πετυχημένες ιστορίες, οι οποίες γίνονται από τους ίδιους τους νέους αγρότες και επιφέρουν κοινωνικά και οικονομικά αποτελέσματα που τους επιτρέπουν να δημιουργούν νέες οικογένειες και να προσφέρουν στην ανάπτυξη του τόπου τους.

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών δεν είναι μία ακόμη αγροτική συνδικαλιστική οργάνωση στον πολυδιασπασμένο αγροτικό επαγγελματικό χώρο. Η ΠΕΝΑ είναι εκφραστής κυρίως θεμάτων που έχουν σχέση με την επιλογή αγροτικού επαγγέλματος, κοινωνικοποίηση των Νέων Αγροτών, υποστήριξη στη δημιουργία αγροτικής οικογένειας και σταθεροποίηση της αγροτικής εκμετάλλευσης του νέου αγρότη. Με βάση τα παραπάνω, η ΠΕΝΑ έχει στραμμένο το βλέμμα της κυρίως στο μέλλον του αγροτικού κόσμου και στο ρόλο του αγροτικού τομέα στην εθνική οικονομία και την ανάπτυξη της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ