Χαρούμενες καλημέρες από τους τροχονόμους!

TROXONOMOS-SX1

Έξω από τα σχολεία βρέθηκαν οι τροχονόμοι, οι οποίοι με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, διένειμαν ενημερωτικό υλικό σε γονείς και μαθητές.

Από νωρίς το πρωί, άνδρες και γυναίκες της Τροχαίας, σε Γιάννινα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα ήταν στις θέσεις τους και υποδέχθηκαν με χαμόγελα τους μαθητές!

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Μέσα από τα συγκεκριμένα φυλλάδια, δίνονται συμβουλές και περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πως να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια. Επιπλέον, περιέχουν χρήσιμες οδηγίες για τους γονείς, έτσι ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, καθ’ όλη τη διάρκεια και της φετινής σχολικής περιόδου, θα βρίσκεται δίπλα σε γονείς και μαθητές, στους οποίους εύχεται καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • TROXONOMOS SX1

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • TROXONOMOS SX3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ