Ξάφριζαν κινητά από χώρους διασκέδασης

NYXTA_ASTYNOMIAΔεν χάρηκαν για πολύ τα κλοπιμαία. Ο λόγος για δύο αλλοδαπούς, ένας Παλαιστίνιο κι έναν Αλγερινό, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τα μεσάνυχτα μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και της Ομάδας ΔΙΑΣ καθώς είχαν αδυναμία στις κλοπές κινητών τηλεφώνων.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, το απόγευμα και το βράδυ της προηγούμενης ημέρας σε διαφορετικές τοποθεσίες στην πόλη των Ιωαννίνων, εισήλθαν σε καφετέρια και αναψυκτήριο και αφού αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα από τραπέζια των καταστημάτων, τράπηκαν σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί ενεργούσαν από κοινού και συγκεκριμένα ο ένας επιτηρούσε το γύρω χώρο (τσιλιαδόρος) ενώ ο άλλος την κατάλληλη στιγμή εισέρχονταν στο κατάστημα και αφαιρούσε το κινητό τηλέφωνο.

Για την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους λίγες ώρες μετά τις κλοπές.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ