Βλέπει συμφέροντα στους κόμβους..

Λίγες ημέρες μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και την ψήφιση του προγράμματος έργων για τη νέα χρονιά, ο Σπύρος Ριζόπουλος με ανακοίνωσή του καυτηριάζει τις αποφάσεις για τους νέους κόμβους καθώς πίσω από την κατασκευή ορισμένων βλέπει εξυπηρέτηση συμφερόντων!

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωσή του δεν διαφωνεί με την κατασκευή του κόμβου στην Εγνατία αλλά θέτει ερωτήματα για τον προτεινόμενο κόμβο στη διασταύρωση της Νεοκαισάρειας.

«Προεκλογικά οι Ορίζοντες Ηπείρου ακούγοντας τις φήμες περί πλάγιας ένταξης των κόμβων για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων στο τεχνικό πρόγραμμα που θα ακολουθούσε έθεσαν εγκαίρως ερώτημα στην Τροχαία και έλαβαν την εξής απάντηση:

«Ε.Ο Αθηνών με Νεοκαισάρεια Επτά Δ.Ο.Τ. Α Υλικών Ζημιών»

Όπως διαπιστώνεται για το συγκεκριμένο τμήμα της Εθνικής Οδού, δεν προκύπτει ζήτημα οδικής ασφάλειας, καθώς σε διάστημα δύο ετών έχουν συμβεί στο σημείο μόνο επτά (7) ατυχήματα με υλικές ζημιές.

Ως εκ τούτου, ρωτούμε ευθέως: θα διατεθεί μισό εκατομμύριο για την… «οδική ασφάλεια» ή για χάρη φίλων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διευκολύνουμε τα μαγαζιά τους, όπως εκείνοι ζητούν» αναφέρει στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ