Βήμα εξωστρέφειας για τους μελισσοκόμους της Ζίτσας

festival meliou zitsa

«Βήμα» εξωστρέφειας και προβολής των προϊόντων τους, έδωσε και φέτος ο Δήμος Ζίτσας, σε ντόπιους μελισσοκόμους-παραγωγούς συμμετέχοντας με δικό του περίπτερο, στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας το τριήμερο Παρασκευή έως και Κυριακή.

Το Φεστιβάλ Μελιού όσο και η έκθεση που περιλαμβάνει, αποτελούν τη μεγαλύτερη κλαδική διοργάνωση στο τομέα του μελιού, όπου μελισσοκόμοι από το Δήμο Ζίτσας αλλά και συνάδελφοί τους από όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους. Το περίπτερο του Δήμου Ζίτσας, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Φεστιβάλ, ενώ στη διάρκεια του τριημέρου το επισκέφθηκαν  εκπρόσωποι φορέων και πολλοί επισκέπτες.

Οι μελισσοκόμοι- παραγωγοί που πρόβαλαν τα προϊόντα τους στο περίπτερο του Δήμου Ζίτσας κάνοντας τον απολογισμό του τριημέρου ευχαριστούν το Δήμο που τους έδωσε τη δυνατότητα για ακόμη μία φορά να προβάλουν τα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας προϊόντα τους.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ