Βδομάδα.. ΦΟΔΣΑ για τον Δήμο Ιωαννιτών

fodsa kalantzis

Η λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης και οι κανόνες που θα την διέπουν αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τους περισσότερους δήμους της Ηπείρου.

Κι αυτό επειδή η λειτουργία των ΣΜΑ επιφέρει ένα υψηλότερο κόστος στην διαχείριση των απορριμμάτων το οποίο σταδιακά και μέσω των ανταποδοτικών τελών καταλήγει στους πολίτες.

Στο Δήμο Ιωαννιτών εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των επικεφαλής όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία του ΦΟΔΣΑ και την τιμολογιακή πολιτική.

«Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι να υπάρξει μία ενιαία έκφραση του Δήμου Ιωαννιτών» ανέφερε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Η πρόταση για συνάντηση όλων των επικεφαλής των παρατάξεων είχε κατατεθεί στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Λάζαρο Νάτση κι έγινε αποδεκτή από τον Δήμαρχο.

Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου θα συγκαλέσει την συνάντηση εντός της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ