Βάζει τέλος στους πολίτες για τα αδέσποτα!!!

DS_PREBEZASΕπίδειξη φιλοζωικών αισθημάτων κάνει ο Δήμος Πρέβεζας αλλά το κόστος αυτών το μεταβιβάζει στους πολίτες. Και μπορεί με τους μαθηματικούς υπολογισμούς που έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο να το μετράει σε μερικά ευρώ το χρόνο αλλά φαίνεται ότι από τους τοπικούς άρχοντες της Πρέβεζας –πλειοψηφία και μειοψηφία- διαφεύγει ότι στα νοικοκυριά δεν περισσεύει πλέον ούτε ένα ευρώ…

Η συντριπτική πλειοψηφία τους πλέον κουράστηκε να πληρώνει τα σπασμένα ενός σπάταλου κράτους και να φορτώνει καθημερινά με νέους φόρους και τέλη.

Τέλος αδέσποτων ζώων λοιπόν για τους Δημότες της Πρέβεζας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο και δρώντας στα πρότυπα του Υπουργείου Οικονομικών, το τέλος αυτό θα ενσωματωθεί στους λογαριασμούς της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης

Η εισήγηση έγινε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Βασίλη Κουτρούμπα, ο οποίος ανακοίνωσε με στόμφο ότι το ποσό δεν είναι τέτοιο που θα επιβαρύνει τα νοικοκυριά, αλλά θα αποτελέσει ένα σημαντικό έσοδο για το Δήμο ώστε να είναι συνεπής στο καθήκον του απέναντι στα αδέσποτα της πόλης!!!

Το τέλος βέβαια θα το πληρώσουν οι πολίτες και το πόσο θα τους επιβαρύνει το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

Όσο για το Δήμο; Θα προσφέρει στοργή για τα αδέσποτα με τα χρήματα των κατοίκων της Πρέβεζας. Θα πληρώνουν όλοι λοιπόν για τους λίγους ασυνείδητους που εγκαταλείπουν τα ζώα στους δρόμους… Και θα πληρώνουν για τα φιλοζωικά αισθήματα που επιδεικνύει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι η απόφαση ψηφίστηκε από όλους πλην των Βαγγέλη Τσοβίλη, Ιωσήφ Σπυράκου και Γιάννη Ρέντζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ