Τσίπρας, Γεροβασίλη υποψήφιοι στην Άρτα

tsipras

tsiprasΤο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην Άρτα, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει σήμερα σε εκτενές ρεπορτάζ για τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα «RAEL NEWS».

Αναλύοντας την πληροφορία, αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα λάβει την απόφαση να είναι υποψήφιος στο νομό Άρτας, απ’ όπου και κατάγεται, για να ενισχύσει περισσότερο την προοπτική εκλογής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η πληροφορία που αναφέρεται και σε δεδομένη υποψηφιότητα της επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» Όλγας Γεροβασίλη, αν και η ίδια μέχρι τώρα δεν έχει κάνει λόγο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Επίσης ως σίγουρη υποψήφια για το ψηφοδέλτιο του νομού Άρτας, παρουσιάζεται και η συμβολαιογράφος Λίτσα Κιτσαντά, η οποία ήταν υποψήφια και στις εκλογές του 2009.

Εάν επαληθευτεί η πληροφορία της εφημερίδας περί υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη τότε είναι σίγουρο ότι το εκλογικό τοπίο στην Άρτα θα αλλάξει και τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν θα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που διαφαίνονται σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ