Τρισάγιο για τους δύο αστυνομικούς που έπεσαν στην Τρυγόνα

trigona trisagio

Δημήτρης Κώτσης και Κώστας Βλαχοπάνος. Δύο αστυνομικοί των Ιωαννίνων που έπεσαν στο καθήκον. Πριν 16 χρόνια, στην Τρυγόνα Τρικάλων κατά την διάρκεια μεταγωγής επικίνδυνου κρατουμένου.

Στη μνήμη τους τελέστηκε τρισάγιο με πρωτοβουλία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Τρικάλων.

​ Το τρισάγιο πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί στην Τρυγόνα.

Την τελετή μνήμης τίμησαν με την παρουσία τους, συγγενείς των αδικοχαμένων αστυνομικών αντιπροσωπείες από τα Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Τρικάλων , ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ντίνος Μπάρκας , εκ μέρους της Δ.Α Ιωαννίνων ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος και ο Πρόεδρος Αποστράτων Ν.Ιωαννίνων κ. Κίτσιος Σπυρίδων.

«Με εκτίμηση και σεβασμό στη μνήμη των ανθρώπων αυτών οι οποίοι θυσίασαν το υπέρτατο αγαθό, την ίδια τους την ζωή στο βωμό του υπηρεσιακού καθήκοντος, από τον τόπο όπου πριν από 16 χρόνια οι συνάδελφοί μας δολοφονήθηκαν,​ επιμένουμε και καλούμε για μια ακόμη φορά την Πολιτεία να θωρακίσει το επάγγελμα του Έλληνα Αστυνομικού, προωθώντας επιτέλους τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την θεσμοθέτηση – αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας του» σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών Ιωαννίνων.​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ