Τρεις δημοσιογράφοι υποψήφιοι στην Ήπειρο

DHMOSIOGRAFOSΔυναμικό παρόν δίνει αυτή τη φορά ο δημοσιογραφικός κόσμος στις εκλογές. Τρεις Ηπειρώτες μέχρι τώρα θα είναι υποψήφιοι για τη Βουλή με τρία διαφορετικά κόμματα.

Δημήτρης Κατσιπανέλης, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Πρέβεζας. Εκδότης και διευθυντής στην εφημερίδα το «Βήμα της Πρέβεζας» μετρά πολλά χρόνια δουλειάς τα οποία οι συμπατριώτες του αναγνώρισαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όταν τον ανέδειξαν δημοτικό σύμβουλο. Αντιδήμαρχος σήμερα στο Δήμο Πρέβεζας με θετική παρουσία και έργο….

Ο Βασίλης Χήτος, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στη Θεσπρωτία ως εκδότης της εφημερίδας «Καλαμάς». Εργάστηκε πολλά χρόνια στα Γιάννινα ως ανταποκριτής του Αντέννα. Υπήρξε μάχιμος ρεπόρτερ με πολλές και επικίνδυνες αποστολές στο ενεργητικό του. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια περίπου εργάζεται στην Αθήνα, όπου συνεχίζει την μάχιμη δημοσιογραφία. Επιστρέφει στο Νομό Ιωαννίνων για να διεκδικήσει την ψήφο των συμπατριωτών του, με το κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Πολλά χρόνια μετρά στο πολιτικό ρεπορτάζ ο Στέλιος Λεύκοβιτς. Με ένσημα στη Βραδινή, τον Αδέσμευτο Τύπο, την ΕΡΤ… Διευθυντής ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κι αφού για πολλά χρόνια είχε τους πολιτικούς απέναντι αποφάσισε να…μπει στη θέση τους. Θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ιωαννίνων. Η υποψηφιότητά του έχει όλα τα χαρακτηριστικά του νέου και του ανανεωτικού.

Απομένει λοιπόν στους υποψηφίους δημοσιογράφους να υπηρετήσουν την πολιτική με τον ίδιο ζήλο, το μεράκι και τη συνέπεια που το έκαναν και στη δημοσιογραφία.

Καλή τους επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ