Τραγωδία στην άσφαλτο, έξι νεκροί σε δύο τροχαία δυστυχήματα

TROXAIOΔύο παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Τραγωδία χωρίς προηγούμενο είναι αυτή που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στα Γιάννινα. Ο φόρος αίματος βαρύς. Έξι νεκροί κι άλλοι τόσοι περίπου τραυματίες.

Τα δύο τροχαία έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα, κινητοποιώντας μεγάλες δυνάμεις της Αστυνομίας και το ΕΚΑΒ και θέτοντας σε πλήρη ετοιμότητα το Νοσοκομείο Χατζηκώστα το οποίο εφημέρευε.

Το πρώτο δυστύχημα έγινε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Αθηνών, κοντά στα ΙΚΕΑ. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο επιχείρησε να προσπεράσει νταλίκα που προπορεύονταν. Μπήκε όμως στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν επί τόπου οι δύο οδηγοί και να τραυματιστούν άλλα τρία άτομα.

Λίγες ώρες αργότερα ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά υπέκυψε αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των θυμάτων.

Το δεύτερο τροχαίο έγινε στην περιοχή της Λαψίστας. Δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Σκοτώθηκαν επί τόπου ο οδηγός και η συνεπιβάτης του ενός αυτοκινήτου και ένα κοριτσάκι δύο χρονών που επέβαινε στο άλλο αυτοκίνητο. Τραυματίστηκαν πέντε ακόμη άτομα γράφοντας έτσι ένα τραγικό επίλογο σε μία εξαιρετικά δύσκολη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ