Τον ξεφώνισε μέχρι ο Παπαγεωργίου

papageorgioy gΜέχρι και ο πρώην βουλευτής Άρτας και υφυπουργός Υγείας επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Παπαγεωργίου στρέφεται εναντίον του βουλευτή Κώστα Παπασιώζου, ο οποίος με την τελευταία συνέντευξή του στράφηκε επί δικαίων και αδίκων, εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον όλων, αφήνοντας βέβαια στο απυρόβλητο τον εαυτό του.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο κ. Παπαγεωργίου, μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σήμερα, έρχεται να αποκαταστήσει την πραγματικότητα και να υπερασπιστεί το έργο που έγινε στην Άρτα επί κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και το οποίο λίγες μέρες νωρίτερα είχε απαξιώσει και μηδενίσει ο κ. Παπασιώζος.

Η δήλωση του κ. Παπαγεωργίου έχει ως εξής:

«Αν και δεν το συνηθίζω, αισθάνομαι την ανάγκη να παρέμβω μετά τις δηλώσεις του διαγραφέντα βουλευτή. Παρεμβαίνω όχι για να αντιδικήσω μαζί του, κάτι εξ’ άλλου που δεν έκανα ακόμη και στις πιο ακραίες τοποθετήσεις του, είτε αυτές στρέφονταν εναντίον μου είτε εναντίον της κυβέρνησης της οποίας ήμουν μέλος και υποτίθεται ότι στήριζε.

Ούτε βέβαια για να κατασκευάσω ενόχους. Οι ένοχοι κατασκευάστηκαν μόνοι τους από το τεράστιο έλλειμμα εκπροσώπησης του νομού, που η ανυπαρξία τους δημιούργησε.

Παρεμβαίνω σήμερα πολιτικά για να επαναβεβαιώσω αυτό που οι συμπατριώτες μου πολύ καλά γνωρίζουν, πως η πολιτική για μένα είναι ευγενής φιλοδοξία βασισμένη σε αρχές και αξίες. Και αυτή την αρχή με θρησκευτική ευλάβεια την τήρησα όλα τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής. Και ως βουλευτής και ως μέλος της κυβέρνησης, πολιτεύτηκα με συνέπεια και υπευθυνότητα, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς ακρότητες με στόχο να βελτιώσω την εικόνα της χώρας μου, την εικόνα του νομού μου και μαζί το επίπεδο διαβίωσης των συμπατριωτών μου. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και αναγνωρίζονται σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά απ’ όλες τις πλευρές.

Νοσοκομείο, Κέντρο Αποκατάστασης, Περιφερειακά Ιατρεία, ΤΕΙ, Σχολικά Κτίρια, Αρδευτικά Έργα, αγροτικές ενισχύσεις και προγράμματα αναδιάρθρωσης, οδικό δίκτυο, αναπλάσεις χώρων, εθνικό πάρκο Αμβρακικού, Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων και άλλα, φέρουν την σφραγίδα της καθοριστικής μου παρέμβασης όταν κάποιοι άλλοι «πετροβολούσαν τα τζάμια».

Επειδή λοιπόν οι πολιτικές μου καταβολές και η βαθιά μου πίστη σε αρχές και αξίες καθοδηγούν πάντα τις σκέψεις και τις ενέργειές μου, ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται να αποδεχτώ την βουλευτική έδρα εφ’ όσον αυτό προκύψει.

Με την απόφασή μου αυτή θέλω να συμβάλλω, με τις όποιες μου δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος, που δυστυχώς έχει διαβρωθεί επικίνδυνα από τα ποικιλώνυμα συμφέροντα και τους κάθε μορφής λαϊκιστές και καιροσκόπους.

Η απόφασή μου αυτή να μην αποδεχτώ την βουλευτική έδρα στην παρούσα Βουλή ήταν αυτονόητη μετά την επιλογή μου να συμπορευτώ με την Ντόρα Μπακογιάννη και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού μας προσανατολισμού μέσα από τομές, ρήξεις και διαρθρωτικές αλλαγές, που θα θωρακίσουν την παραμονή μας στην Ευρωζώνη και θα αποτρέψουν την περιθωριοποίηση και την απομόνωση της χώρας με την επιστροφή στη δραχμή, που ένα σάπιο «σύστημα» και τα φερέφωνά του συστηματικά μεθοδεύουν. Απόψεις που η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σταθερά υποστηρίζει από τη πρώτη στιγμή σε αντίθεση με όσους όψιμα δείχνουν να τις αποδέχονται ύστερα από δυο χαμένα χρόνια καλλιέργειας ψεύτικων ελπίδων και άκρατου λαϊκισμού.

Άλλωστε οι εκλογές έρχονται σύντομα και οι συμπατριώτες μου θα έχουν την ευκαιρία αλλά και την απόλυτη ευθύνη, πέρα και πάνω από τις μέχρι τώρα επιλογές τους να αποφασίσουν:

-Ποιος μπορεί να τους εκπροσωπήσει επάξια.

-Ποιος μπορεί να κάνει τη φωνή της Άρτας να ακούγεται όχι μόνο στα καφενεία των χωριών αλλά και έξω από τα όρια του νομού στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων.

-Ποιος μπορεί «να βγάλει το κάρο του νομού από τη λάσπη » που η ανυπαρξία των εκπροσώπων του το έριξε.

-Ποιος τέλος μπορεί να παίξει ένα σοβαρό ρόλο στο αυριανό σύνθετο πολιτικό σκηνικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ