Τον σταμάτησαν για έλεγχο στην Κόνιτσα και το αλκοολόμετρο «χτύπησε» κόκκινο!

alkotest

Στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αντιμετώπιση της επικίνδυνης οδήγησης, συνελήφθη ένας οδηγός στην περιοχή της Κόνιτσας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27-06-2026), όταν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας ακινητοποίησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί υπέβαλαν τον οδηγό σε εξέταση με αλκοολόμετρο. Τα αποτελέσματα της μέτρησης έδειξαν ότι ο άνδρας βρισκόταν πίσω από το τιμόνι υπό την επίδραση οινοπνεύματος, υπερβαίνοντας τα νόμιμα όρια.

Ο οδηγός συνελήφθη επιτόπου και σε βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία, ενώ οι αρχές υπενθυμίζουν για μια ακόμη φορά ότι το αλκοόλ και η οδήγηση αποτελούν έναν από τους πιο επικίνδυνους συνδυασμούς στους δρόμους της Ηπείρου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google