Το «Ζαγόρι» κορυφαία επωνυμία στην Ελλάδα

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, βραβεύτηκε ως η Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία για το 2018-2019, με την υψηλότερη βαθμολογία, στην κατηγορία Μη Αλκοολούχα Ποτά. Λαμβάνει το σημαντικό τίτλο “Greece’s Corporate Superbrand 2018 – 2019” για δεύτερη συνεχόμενη φορά και αναδεικνύεται ως το πλέον αναγνωρίσιμο σήμα στον κλάδο του.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ βραβεύτηκε από το θεσμό των SUPERBRANDS GREECE 2018 – 2019 πιστοποιώντας την αναγνωρισιμότητά του στην ελληνική αγορά, τη συνέπεια και την ευθύνη του προς τους καταναλωτές.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρίας, κ. Νίκος Χήτος από τον κ. Θωμά Γεράκη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας MARC AE.

Τα Superbrands στην Ελλάδα διενεργούνται από το 2005 και βραβεύουν τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Για την τελική ανάδειξη του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ ως «Corporate Superbrand 20198-2019», διενεργήθηκε διαγωνισμός αξιολόγησης και ψηφοφορία. Η διαδικασία αξιολόγησης έγινε από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή και το ίδιο το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ψήφισε μέσω της εταιρείας έρευνας αγοράς Marc. Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια καθώς και η εταιρική υπευθυνότητα.

Πληροφορίες που περιέχονται στον Οδηγό Superbrands και μπορούν να χρησιμοποιηθούν: 

             Εταιρεία:

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., είναι μια σύγχρονη, πρωτοπόρος ελληνική βιομηχανία, με 65 χρόνια εμπειρίας και ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. 

Ακολουθεί σταθερά μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές, εμφιαλώνοντας και διαθέτοντας στην ελληνική και διεθνή αγορά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ.

             Αξίες – Όραμα:

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., πορεύεται βασίζοντας την εταιρική της φιλοσοφία στην εξωστρέφεια, την καινοτομία και την υπευθυνότητα.

Χρέος της, η δημιουργία αξίας για τους εργαζόμενους, τους καταναλωτές, τους προμηθευτές, τους επιχειρηματικούς εταίρους.

Στόχος της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι, ακόμα και στις δύσκολες συγκυρίες, να δημιουργεί νέα μοντέλα ανάπτυξης και προοπτικής για τη χώρα, συνδέοντας το ΖΑΓΟΡΙ, με την πρόοδο και την εξέλιξη.

             Προϊόντα:

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε έχει αναπτύξει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και συσκευασιών, υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών κάθε ηλικίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη διεθνή αγορά. 

Συνολικά διαθέτει στην αγορά 17 διαφορετικές συσκευασίες σε PET και γυαλί. Συγκεκριμένα διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά από δέκα συσκευασίες φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και μια σειρά εφτά συσκευασιών ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ Sparkling και ΖΑΓΟΡΙ Sparkling Aroma.

Η νέα σειρά ΖΑΓΟΡΙ Sparkling κυκλοφορεί σε 3 φυσικές γευστικές επιλογές, απλή, με φυσικό άρωμα λεμόνι και με φυσικό άρωμα πράσινο μήλο, χωρίς ζάχαρη, γλυκαντικά, συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ