Το σκληρό πρόσωπο της ζωής στη διπλανή μας πόρτα

DAKRY1Νεαρή έχει ανάγκη από ιατρική και οικονομική βοήθεια

Στην αρχή, η ζωή της έδειξε το πιο σκληρό πρόσωπο. Στη συνέχεια ήρθε και το κράτος για να κάνει το ίδιο. Ο λόγος για μια νεαρή κοπέλα από τα Γιάννινα. Τα όνειρα της έγιναν κομμάτια όταν, μετά από πολλές ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Μάζεψε όμως δυνάμεις και κουράγιο κι αποφάσισε να το παλέψει.

Οι δυσκολίες που συνάντησε πολλές και η αδυναμία της να εργαστεί επιδείνωσε την κατάστασή της.

Χαριστική βολή αποτέλεσε γι’ αυτήν, η διακοπή του πενιχρού επιδόματος που έπαιρνε καθώς περνώντας από την αρμόδια επιτροπή κρίθηκε ότι πλέον δεν έχει καμία αναπηρία….

Σήμερα βρίσκεται στο στάδιο της νευρικής ανορεξίας. Και σε ένα τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο. Χωρίς κανένα έσοδο πια, δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει ούτε το λογαριασμό του ρεύματος και το ενοίκιο του σπιτιού της.

Η κοπέλα αυτή έχει άμεση ανάγκη από ιατρική και οικονομική βοήθεια. Και σήμερα όπου η καθημερινότητα για όλους γίνεται πολύ σκληρή, ίσως έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για την κοινωνία, να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και να χαρίσει την ελπίδα σε ένα κορίτσι ώστε να δει και το φωτεινό πρόσωπο της ζωής.

Για όποιον θέλει να βοηθήσει παρέχοντας οικονομική ή ιατρική βοήθεια στη νεαρή κοπέλα, μπορεί να ενημερωθεί για τα στοιχεία της από το Epiruspost.gr.

Επίσης όποιος θέλει να συνδράμει οικονομικά μπορεί να το κάνει καταθέτοντας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό Eurobank  0026-0365-46-0100545764

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ