Το πρωί της Κυριακής ο προκριματικός του Στέφανου

Stefanos Ntouskos of Greece reacts after competing in the men's rowing single sculls semifinal at the 2020 Summer Olympics, Thursday, July 29, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Lee Jin-man)

Ανοίγει την Κυριακή στο Ρατσίτσε της Τσεχίας η αυλαία του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών με την συμμετοχή 900 αθλητών κι αθλητριών από 65 χώρες όλου του πλανήτη.

Στη τελευταία μεγάλη αγωνιστική διοργάνωση της σεζόν που θα διαρκέσει μια εβδομάδα μετέχουν και έξι ελληνικά πληρώματα από τα οποία τα τέσσερα κάνουν ντεμπούτο την αυριανή πρώτη μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Χρονολογικά με τους προκριματικούς αγώνες πρώτος από τις 10:30 έως τις 11:20 θα αγωνιστεί ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο Στέφανος Ντούσκος που πριν λίγες εβδομάδες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στοπ Ευρωπαϊκό του Μονάχου. 

Θα ακολουθήσει από τις 12:01 έως 12:29 ο προκριματικός του σκιφ ελ βαρών ανδρών με το χρυσό πρωταθλητή Αντώνη Παπακωνσταντίνου να αγωνίζεται στον προκριματικό ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών από τις 12:45 έως τις 13:13 θα πάρει μέρος η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζωή Φίτσιου. Τελευταία συμμετοχή για τη Δευτέρα αυτή του διπλού σκιφ ανδρών  και των 5ων πρωταθλητών Ευρώπης Γιάννης Καλανδαρίδη-Θανάση Παλαιοπάνου που θα αγωνιστούν μεταξύ 14:23 με 14:51.

Το διπλό των γυναικών με τις Φράγκου-Νάτσιουλα και το διπλό ελαφρύ των κοριτσιών με τις Κοντού Αναστασιάδου θα ξεκινήσουν στα προκριματικά της Δευτέρας

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που είχε προγραμματιστεί στη Σανγκάη ματαιώθηκε λόγω κορωνοιού και δεν έγινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ