Το ΠΕΑΚΙ κέρδισε το στοίχημα!

Τον δημόσιο απολογισμό για τα πεπραγμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις που διαχειρίζεται έκανε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Όπως τονίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι αθλητικές εγκαταστάσεις άλλαξαν θεαματικά με παρεμβάσεις που δεν είχαν γίνει επί σειρά ετών παρότι τις είχε απόλυτη ανάγκη η περιοχή.

Παράλληλα έγινε εξυγίανση της οικονομικής κατάστασης ενώ εντάχθηκαν έργα ύψους ενός εκατομμυρίου στο ΠΔΕ και 1,5 εκατομμυρίων στο ΕΣΠΑ.

Οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν σε όλους τους αθλητικούς χώρους ήταν άνω των δύο εκατομμυρίων.

Μερικές από τις κυριότερες παρεμβάσεις:

Νέο ταρτάν στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ και εξοπλισμός στίβου

Νέος πλαστικός χλοοτάπητας στο γήπεδο Λιμνοπούλας

Κερκίδες και ανακατασκευή αποδυτηρίων

Σχεδόν πλήρης ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός του κολυμβητηρίου-πλέον είναι ένα από τα καλύτερα της χώρας

Δύο υπαίθρια γυμναστήρια-τα πρώτα για την πόλη των Ιωαννίνων

Πλαστικοποιήσεις εξωτερικών γηπέδων

Ηλεκτρονικοί πίνακες led σε κλειστό Λιμνοπούλας και κολυμβητήριο και δεκάδες ακόμα μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις.

Φέτος μετά από μεθοδική προσπάθεια αναβάθμισης των εγκαταστάσεων θα φιλοξενήσει δύο μεγάλες Πανευρωπαϊκές Διοργανώσεις: Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων.

«Το αποτέλεσμα της εξυγίανσης του φορέα, μαζί με τα πιο ορατά αποτελέσματα,  με τις αναβαθμίσεις και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, κάνουν το σύνθημα που είχαμε από την αρχή, «Αθλητισμός για Όλους και Όλες», μια πιο καθημερινή πραγματικότητα.

Από την προσπάθεια δεν έλειψαν και τα προβλήματα. Το ΠΕΑΚΙ όμως κέρδισε το στοίχημα και είναι σε θέση να αισιοδοξεί για την επόμενη διετία. Με οικονομικές δυνατότητες που πλέον επιτρέπουν σχέδια ακόμα και για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις σε Πανηπειρωτικό και Λιμνοπούλα, για αθλήματα που σήμερα δεν καλύπτονται», τονίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ