Το Κτήμα Γκλίναβος ανοιχτό για το κοινό

Το Κτήμα Γκλίναβος για έβδομη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού» με το δίκτυο επισκέψιμων οινοποιείων «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», την  Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού πραγματοποιείται και εορτάζεται από το 2009, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων  που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN) ή σε οινοτουριστικά δίκτυα.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, το Κτήμα Γκλίναβος θα είναι επισκέψιμο για το οινόφιλο κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο οινοποιείο και τα κελάρια του και να δοκιμάσει τα μοναδικά κρασιά του από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες που καλλιεργούνται στα ιδιόκτητα αμπελοτόπια της περιοχής της Ζίτσας.

Επιπλέον το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε δύο ιδιαίτερες γευστικές δοκιμές με σκοπό την ανάδειξη του μικροκλίματος της Ζίτσας εκφρασμένο μέσα από διάφορες ποικιλιακές συνθέσεις. Οι δύο δοκιμές θα πραγματοποιηθούν στις 13:00 και στις 15:00.

Ωράριο λειτουργίας: 11:00 – 17:00

Η είσοδος είναι δωρεάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ