Το κορωνογλέντι και ο ΕΟΔΥ…

eodi helexpo

Τέσσερις υπάλληλοι του ΕΟΔΥ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού παύθηκαν από τα καθήκοντά τους καθώς ήταν μεταξύ αυτών που μετείχαν στο κορωνογλέντι που έγινε την Τσικνοπέμπτη στο κτίριο της HELEXPO στο Μαρούσι.

Με τον τρόπο αυτό θέλει να κλείσει το θέμα το οποίο ωστόσο πήρε μεγάλες διαστάσεις και έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια από τους πολίτες που είναι υποχρεωμένοι εδώ και μήνες να τηρούν αυστηρά μέτρα, να μένουν μακριά από αγαπημένα τους πρόσωπα και να κινδυνεύουν με πρόστιμα αν τυχόν βρεθούν σε στιγμή χαλάρωσης.

Ερώτημα στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για το εάν θα αποπέμψει τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Π. Αρκουμανέα μετά το «κορωνο-πάρτι στον ΕΟΔΥ» απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να επιβεβαιωθεί πως οι «άλλες υπηρεσίες» που «κάρφωσε» ο κ. Χαρδαλιάς για το κορωνο-πάρτι την Τσικνοπέμπτη ήταν ο ΕΟΔΥ του κ. Αρκουμανέα.

Οι κόντρες τους δεν μας ενδιαφέρουν, ας τις λύσουν μεταξύ τους.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο κ. Χαρδαλιάς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο κτίριο του υπουργείου του και οι υπηρεσίες του κ. Αρκουμανέα, υπεύθυνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον εμβολιασμό, κάνουν κορωνο-πάρτι στο εμβολιαστικό κέντρο που συγκεντρώνονται χιλιάδες ηλικιωμένοι καθημερινά, δεν το λες και σοβαρή και υπεύθυνη στάση» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Αρκουμανέα που κρύβεται από προχθές.

Εκτός εάν δεν τολμά, γιατί ο ίδιος έχει δώσει το knowhow στους υφισταμένους του από την Ικαρία.

Ευθύνη εξάλλου έχουν μόνο οι πολίτες που πηγαίνουν μία βόλτα στην πλατεία και καταλήγουν να τρώνε ξύλο» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ