Το Κομιτάτο έδωσε σύνθημα Αποκριάς!

Με την τελετή επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ευχήθηκε καλή Αποκριά και καλό Καρναβάλι.

Τα χορευτικά και τα μουσικά σχήματα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, οι σχολές Pa Bailar, Dance Flame, Step up and move your body, «χοροχώρος Έκφραση», οι «krotalarta» και το «Ηχοτρόπιο, ο DJ Κώστας Προβατάς δημιούργησαν ένα υπέροχο κλίμα, μεταφέροντας τον ρυθμό και την έκφραση της Αποκριάς σε όλο τον κόσμο.

Η οργανωτική ομάδα του Κομιτάτου αποτελούμενη από τους Κώστα Βλάχο, Χρήστο Λούπα, Σπύρο Παπαδιώτη, Γιώργο Μάστορα, Θωμά Τσούνη, Στέλιο Παπαδία, μοίραζε δωρεάν σουβλάκια , λουκάνικα, χυμούς, αναψυκτικά, κρασί, μπύρες, τσίπουρο, προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης. 

 Εξαιρετική ήταν η συνεργασία με τον δήμο Πρέβεζας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους διοργανωτές στους ανθρώπους του δήμου και τη συνεργασία με τον Μπάμπη Γουρνάρη για τον ήχο, αλλά βεβαίως και με την Δήμητρα Κοψάρη.

Ευχαριστούν επίσης για τη μέχρι τώρα συνεργασία με τον δήμο Πρέβεζας και τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη, τον Αντιδήμαρχο Λεωνίδα Αργυρό, την Αντιδήμαρχο Αθηνά Κωνσταντάκη.

Ευχαριστίες και στη Δημοτική αστυνομία Πρέβεζας, για τις προσπάθειες να μείνει άδειο το πάρκινγκ για να γίνει η τελετή.

Την κήρυξη της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού έκανε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ