Το Ioannina Lake Run θα ταξιδέψει και στην Αθήνα!

ekdilosi etelontes

Βαλίτσες για Αθήνα ετοιμάζει το επόμενο διάστημα το Ioannina Lake Run, μετά την πρόταση του γενικού διευθυντή του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνου Χαλιορή για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης – δορυφόρου στην πρωτεύουσα, όπου θα προβληθεί ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων και τα Γιάννενα.

Η πρόταση – πρόσκληση διατυπώθηκε κατά την τελετή έναρξης του Ioannina Lake Run 2022,  στην πλατεία Μαβίλη, όπου το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου θα χτυπά η καρδιά της διοργάνωσης. «Είδα ότι υπάρχει σχεδιασμός και επαγγελματισμός σε αυτή τη διοργάνωση. Εμείς θα είμαστε εδώ και σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ», ανέφερε ο κ. Χαλιορής.

Η τελετή έναρξης, η οποία μεταδόθηκε μέσω live streaming στα social media της διοργάνωσης, ήταν αφιερωμένη στους εθελοντές του Ioannina Lake Run, την προσφορά των οποίων σημείωσαν στον χαιρετισμό τους ο διευθυντής της διοργάνωσης Ηλίας Σπυριούνης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αγνή Δρίμτζια, ευχόμενοι η υπεραξία και η κληρονομιά του Γύρου Λίμνης να αξιοποιηθούν από το σύνολο της πόλης.

Τη δέσμευση για συνεχή στήριξη σε κάθε προσπάθεια του Ioannina Lake Run να μακροημερεύσει και να μεγαλώσει, ανέλαβαν οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Χάρης Λαζάνης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ιωαννιτών Νίκος Τσόλης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος ευχήθηκε η διοργάνωση να γίνει από τα μεγαλύτερα event της Ευρώπης και να έχει τόσους χορηγούς, που η πλατεία να μην είναι αρκετή να τους φιλοξενήσει.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των εθελοντικών ομάδων του Ioannina Lake Run. Αναμνηστικά της διοργάνωσης παρέλαβαν οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Περάματος Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο», του Α.Ο. Προοδευτική Περάματος, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφιθέας «Άγιοι Ανάργυροι», του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστρίτσας, του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιωαννίνων, του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ιωαννίνων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του ESN Ηπείρου, της ανοιχτής εθελοντικής ομάδας Paguristas, της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου, του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Taekwondo Δίας Ιωαννίνων, του Συλλόγου Κουτσελιού, του Συλλόγου Ηλιόκαλης, της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Ιωαννίνων, της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Ιωαννιτών, του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου και του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων.

Τα αναμνηστικά απένειμαν ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο εκπρόσωπος της Βίκος Α.Ε. Ηλίας Λυμπέρης, ο διευθύνων σύμβουλος Liquid Media Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο sports marketing manager της Puma Χρήστος Παχιουδάκης, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Κωνσταντίνος Ζωνίδης, διευθύνουσα σύμβουλο της Garmin Greece Μαριάνθη Σκορδίλη, ο εκπρόσωπος τύπου της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» Γιάννης Κεΐσογλου, ο εκπρόσωπος της Autolinea Ioannina Γιάννης Κουλούρας, ο πρόεδρος του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων Πέτρος Λυκίδης, ο πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων, επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» Θωμάς Μπέγκας, η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ και επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Βαγγέλης Πήχας, η αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Παναγιώτα Ναυρόζογλου και ο σύμβουλος marketing του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Κώστας Κυρίτσης.

Ξεχωριστή βράβευση θα γίνει στο Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη λήξη της διοργάνωσης, όπου θα συγκεντρωθεί στην αψίδα του τερματισμού η πολυμελής ομάδα των εθελοντών για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Αναμνηστικά έδωσε η διοργάνωση και στους εκπροσώπους των τριών τηλεοπτικών σταθμών των Ιωαννίνων, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προβολή του Ioannina Lake Run όλα αυτά τα χρόνια. Τα αναμνηστικά παρέλαβαν ο αντιπρόεδρος της ΒΗΜΑ Τηλεόραση Νίκος Τσόλης, η παρουσιάστρια του Ήπειρος TV1 Έλενα Χριστοφορίδου και η δημοσιογράφος του Ioannina TV Έλενα Στάμου. Και οι τρεις μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τη διοργάνωση και υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα της για να τη στηρίζουν και να την προβάλλουν.

Την τελετή έναρξης παρουσίασαν ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ioannina Lake Run Αποστόλης Τζελέτας και ο παρουσιαστής του αγώνα Έντι Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ