Από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Στύλιου, πληροφορήθηκαν οι πολίτες και οι ψηφοφόροι της περιοχής τη «γεμάτη νόημα» βραδιά που πέρασε μαζί με τον συνάδελφό του Σπύρο Κυριάκη και άλλα γαλάζια στελέχη..
Αφορμή για το τραπέζι και τη χαλαρή συνεύρεση στάθηκαν τα γενέθλια του Υπουργού Οικονομίας Κυριάκου Πιερρακάκη, στον οποίο η «γαλάζια» παρέα ευχήθηκε να τα εκατοστήσει. Όπως σημείωσε με νόημα ο κ. Στύλιος, «περάσαμε μια όμορφη βραδιά, με καλή παρέα και φιλικές συζητήσεις».
Ωστόσο, πίσω από τα χαμόγελα και το εορταστικό κλίμα, η συγκεκριμένη φωτογραφία αποκτά… συλλεκτική αξία, καθώς η παρασκήνια «δελφινομαχία» στη Νέα Δημοκρατία έχει φουντώσει για τα καλά και οι συσπειρώσεις γύρω από κορυφαίους υπουργούς δίνουν και παίρνουν.
Οι βουλευτές της Ηπείρου φαίνεται πως δεν θέλησαν να χαλάσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα θέτοντας στον Υπουργό τα πραγματικά και καυτά προβλήματα της καθημερινότητας.
Ούτε για τις αλλαγές που στέλνουν τους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών στα… μπακάλικα και τα σούπερ μάρκετ για να κάνουν αναλήψεις μετρητών ελέω της έλλειψης ΑΤΜ και τραπεζικών υποκαταστημάτων ειπώθηκε κάτι, ούτε φυσικά βγήκε κάποιο «καλό νέο» για την Άρτα ή την Πρέβεζα.