Την Κυριακή η Zoinos ξεναγεί και κερνά

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου (11:00 – 17:00)  τα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας, συμμετέχουν μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία της Ευρώπης, στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού θεσμοθετήθηκε το 2009 και εορτάζεται κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων – μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού  ή οινοτουριστικών δικτύων.

Στον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού» συμμετέχουν όλες οι περιφερειακές ενώσεις οινοπαραγωγών της χώρας μας.

H ZOINOS WINERY ως μέλος της Ένωσης Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» συμμετέχει και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί την ημέρα αυτή, ανακαλύπτοντας τα οινοποιεία της περιοχής μας.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 το οινοποιείο  στο χωριό της Ζίτσας θα παραμείνει ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα προσφέροντας στο οινόφιλο κοινό την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του οινοποιείου, να γνωρίσει την τέχνη της οινοποίησης, της απόσταξης και της παλαίωσης οίνων και αποσταγμάτων και να γευτεί τα προϊόντα.

Η είσοδος είναι δωρεάν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ