Την επόμενη βδομάδα αποφάσεις για μουσική, δεξιώσεις

mpar pota

Την επόμενη εβδομάδα υπολογίζεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων όπως η έναρξη της μουσική στην εστίαση και η αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός, ‘Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Όπως είπε σχετικά με τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων “ο σκοπός του υπουργείου Ανάπτυξης , ο δικός μου σκοπός, είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να μπορώ επίσημα να βγάλω ένα δελτίο Τύπου που να απαντώ με συγκεκριμένη ημερομηνία για όλα. Δηλαδή -πότε θα μπει η μουσική, πότε θα επιτραπούν περισσότερα άτομα σε γαμήλιες δεξιώσεις, πότε θα επιτραπούν τα εστιατόρια που μέσα είναι κλειστά και ούτω καθεξής. Αυτό θα συζητήσω με τους γιατρούς .Θέλω την άλλη εβδομάδα να βγάλω την ανακοίνωση με το χρονοδιάγραμμα. Το χρονοδιάγραμμα δεν είναι την άλλη μέρα , θα λέει τάδε του μηνός αυτό , τάδε του μηνός αυτό, τάδε του μηνός αυτό για να ξέρουν όλοι τι να περιμένουν και πώς να οργανώσουν τη ζωή τους “.

Εν συνεχεία μίλησε για το άνοιγμα των φροντιστηρίων. ‘Οπως είπε “τα έχουμε βάλει στην πρόταση μας, πρέπει να ανοίξουν .Έχει έρθει η ώρα να ανοίξουν. Θα το αποφασίσουν οι γιατροί πιστεύω αυτήν την εβδομάδα και θα δοθεί άδεια να ανοίξουν. Τα φροντιστήρια μπορεί να κλείνουν τα σχετικά με τα σχολεία αλλά ανοίγουν το καλοκαίρι φροντιστήρια για να κάνουν προετοιμασία για την επόμενη χρονιά και ούτω καθεξής. Άρα αυτά πρέπει να δουλέψουν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ