“Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή ;”, στο υπαίθριο της ΕΗΜ

PANAGIOTAREAΗ Άννα Παναγιωτοπούλου ,η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ,η Χρύσα Ρώπα ,ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Αντώνης Καφετζόπουλος

δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν ,σε πανελλαδικό επίπεδο ,όλους τους Έλληνες με γέλια ,γέλια ,γέλια , μπρίο και τρελό κέφι!!!

Συμμετέχουν ο Παντελής Καναράκης , ο Γιώργος Γαλίτης , η Άννα Μονογιού ,η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου , ο Γιώργος Τσούρμας ,η Κατερίνα Δημάδη.

Αυτή τους την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενα τους η Άννα Παναγιωτοπούλου ,ο Αλέξης Καλλίτσης ,ο Μίνως θεοχάρης , ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνηση ,η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζεται ο τζερτζελές .Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αφοί Τάγαρη που θα πληρώσουν τη νύφη .Καλούμε λοιπόν όλους τους έλληνες σε όλη την Ελλάδα να ανακράξουν μαζί μας ” Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή ; ” που είναι και ο τίτλος του συνδυασμού μας .

Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στο θέατρο Παπάγου στην Αθήνα και …ο Θεός βοηθός.

Η παράσταση θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα. Στα Ιωάννινα θα παρουσιαστεί την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012, ώρα 9.30 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

Τιμές εισιτηρίων: Τιμές εισιτηρίων: 20€. Φοιτητικό – μαθητικό – υπερήλικες – στρατευμένοι: 15€. Άνεργοι: 12€. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Προπώληση εισιτηρίων: Στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών (11-1 το πρωί και 7-10 το απόγευμα), στο κατάστημα ΙΡΙΣ (Γρ. Σακκά 20), στο Rock Shop (Οπλαρχηγού Πουτέτση 1α), στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης (Πυρσινέλλα 11) και Ελευθερουδάκης (Κ. Κατσαδήμα 7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ